Limitarea responsabilităţilor

www.electronicsil.ro, furnizorii săi sau alte părţi care sunt menţionate pe acest site nu sunt responsabile în nici o circumstanţă pentru orice fel de pierderi (incluzând, fără limită, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activităţii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizării acestui site, a oricăror site-uri legate la acest site sau din materialele, informaţiile sau serviciile conţinute pe oricare din aceste site-uri, indiferent dacă sunt bazate pe garanţie, contract sau orice alta teorie legală şi indiferent dacă a fost sau nu atenţionat de posibilitatea apariţiei de astfel de pierderi. dacă utilizarea materialelor, informaţiilor sau a serviciilor de pe acest site are ca rezultat apariţia necesităţii de service, reparaţii sau corecţii ale echipamentelor sau a datelor, vă asumaţi costurile presupuse de acestea. legea aplicabilă în aceste cazuri ar putea să nu permită excluderea sau limitarea pagubelor apărute ca şi consecinţă sau din întâmplare, astfel încât limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplică în cazul dumneavoastră.

 


Legile aplicabile

www.electronicsil.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformându-se dispoziţiilor Legii 365 /2002 privind comerţul electronic şi a Hotărârii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comerţul electronic. Conţinutul lui este permis spre utilizare şi potrivit oricărei zone externe României. Cei care vizitează site-ul o fac pe propria răspundere şi sunt responsabili pentru încalcarea legilor şi regulamentelor locale.

Orice tentativă de acces neautorizat la pagina web şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.